settings not opening on webstorm [solved]

ok for no reason my settings will not open i press the 'settings' button but nothing happens

same thing with the "Edit File Templates", and "refactor/rename" button. i have webstorm at update 2018.2

13 comments

Do you have any custom plugins installed?

Please provide your idea.log (https://intellij-support.jetbrains.com/hc/en-us/articles/207241085-Locating-IDE-log-files)

Note: please don't paste log here, upload it to some file server and provide a link

0

Hey, I have an exactly same problem with the latest update. I have just vim emulator instaled and disabling it doesn't work.

Log is here:http://www.filedropper.com/idea

 

EDIT 1:

I just installed 2018.2.3 EAP and it doesn't work either.

EDIT 2:

Also installed 2018.1.6 and everything works.

0

Looks similar to https://youtrack.jetbrains.com/issue/IDEA-196595, please follow it for updates

Please try disabling suppress.focus.stealing option in registry (Help | Find Action... , type Registry, find the key and disable it). Does it make it better?

0

please restart WebStorm, recreate the issue and provide the new log (i'd like to look at the log header created at session start, it's missing in the log provided by you)

0

Log shows that 2 custom plugins are enabled - IdeaVim (0.49) and Material Theme UI (2.1.7.4) - and there are issues with the second one. Please try disabling Material Theme UI  and restart the IDE

0

idea logs.zip

i have no custom plugins installed

and i have 2018.2.3 and nothing has changed

0

From the stack trace it seems that swing components can't be created because of `RuntimeException: Unclosed '` error. Do you have `'` character anywhere in your project/IDE paths?

0

i think it might be a problem with the font i changed it to a different font and after that it glitched so how im i gonna take out the font? (keep in mind i cant access the settings)

0

Try deleting `C:\Users\Kaveen\WebStorm2018.2` folder to start with fresh setup

0

thanks! i deleted the folder reinstalled the folder and now everything's working fine!

1

Please sign in to leave a comment.