Debugger seems to have broken in 2019.1 Help!

When I debug a node app it prompts me to "copy authorization URL to clipboard" as though it were a browser app.  Debug still proceeds as normal.

HOWEVER, When I attempt to debug the same React application I've been working on for a year and have had no problem with It now prompts me for the same thing and rather than showing me the Debugger console, it shows me a 404 error.  I am unable to see ANY variable values, I cannot even peek when the code hits a break point!

If I copy-paste the URL into my browser, it just gives me a 404 error.  

I already have the JetBrains plugin for Chrome installed (have for months if not longer).

5 comments
Comment actions Permalink

Please try switching to the old console by setting js.debugger.webconsole to false in the Registry ( Help > Find action..., type registry to locate it) - does it make things any better? 

2
Comment actions Permalink

>HOWEVER, When I attempt to debug the same React application I've been working on for a year and have had no problem with It now prompts me for the same thing and rather than showing me the Debugger console, it shows me a 404 error

Please attach a screenshot that shows up the issue.

What is your project name, BTW? There is a known issue with projects named 'api' - https://youtrack.jetbrains.com/issue/WEB-37675

 

 

0
Comment actions Permalink

Interesting.  Well the Node project does have a folder called API thought the project name is "something-something-api"

The React app is in a folder called "ui" though again the project is "...-ui"

Note that in the second shot the variables are now at least responding though I still have no console.

0
Comment actions Permalink

Yes! That restored it to normal operation. Thank you!

Will this be fixed in a patch soon?

0
Comment actions Permalink

https://youtrack.jetbrains.com/issue/WEB-37675 will be fixed, of course

Not sure about your issue though, as it's not quite clear what is wrong...

 

0

Please sign in to leave a comment.