AppCode 3.3.3 EAP: Breakpoint in Swift - Resume not working

I have a breakpoint in Swift code. The code will be called from -[AppDelegate application:didFinishLaunchingWithOptions:].

AppCode stop as expected at the breakpoint but resume does not work. If I press resume AppCode looks like the program is resuming - but the actual App on the devices hangs. This is also true if I write "thread continue" in the lldb window directly.

If I do the same thing in Xcode everything works as intended.

For all other Swift breakpoints (not called from didFinishLauchingWithOptions) it works fine.

Anyone else having a similar issue?

AppCode 3.3.3 EAP (but its the same in AppCode 3.3.2)

Xcode Version 7.2 (7C68) / OSX 10.11.2 / iOS 9.2

 

1

Problem still remains in AppCode 3.3.3 EAP 143.1821.7

0

Hi Stefan.

Could you please enable debug logging by entering #com.jetbrains.cidr.execution.debugger into Help | Configure Debug Log Settings, restart the IDE, reproduce the problem and send us idea.log (Help | Show Log in Finder). Do not forget to disable debug logging after that. It would help us in our investigation!

0

Aehm, there is no more attach file option in this forum, is it? So where should I put/send the logs?

0

You are right :) Please send it to appcode-support at jetbrains.com.

0

Done. Request number is #620857

I hope it is helpful and you find something. :-)

0

Thanks, got it! We'll let you know as we find anything.

0

I have the same issue in 3.3.2 (and actually I had it in 3.3 as well), but for all Swift breakpoints.

0

Nice!

And yes, I thought I would only have this issue in functions called from didFinishLaunchingWithOption - but it turns out that was only a misleading coincident. In the meantime I converted a few more classes from ObjC into Swift and I have this issue everywhere.

Unfortunately I still can't reproduce the issue with a test project nor do I understand what exactly happens when the issue occurs.

 

0

请先登录再写评论。