More odd issues with debugging jboss/wildfly

已回答

IntelliJ IDEA 2020.3.2 (Ultimate Edition)
Build #IU-203.7148.57, built on January 25, 2021
Licensed to  
Subscription is active until October 2, 2021.
Runtime version: 11.0.9.1+11-b1145.77 amd64
VM: OpenJDK 64-Bit Server VM by JetBrains s.r.o.
Windows 10 10.0
GC: ParNew, ConcurrentMarkSweep
Memory: 1979M
Cores: 12

So starting today, this project that was working perfectly well until just now is issuing this when attempting to start in debug:

I've checked my system for anything that might be hanging on this port... nothing, e.g.,

> netstat -aon | findstr 50525

I've attempted to change the debug port in the settings, but on startup, again it claims the port that I assigned is already in use. The only thing that would seem to be using it is this process (or trying).
I've restarted my system and completely scrubbed every other obvious process, but the problem persists. Please instruct.

thanks!

评论操作 固定链接

Please check these ports are not reserved by the system:

netsh interface ipv4 show excludedportrange protocol=tcp

Also check a firewall is not blocking the connection. See if disabling the firewall helps.

1
评论操作 固定链接

> netsh interface ipv4 show excludedportrange protocol=tcp

Protocol tcp Port Exclusion Ranges

Start Port End Port
---------- --------
5357 5357
49735 49834
49835 49934
50000 50059
50060 50159
50160 50259
50260 50359
50460 50559 <-----------
54679 54778
62402 62501
64678 64777

* - Administered port exclusions.

well son of a gun... that was it. You rock... again! Now to figure out why this happened (corporate continues to mess with our settings)

 

 

0

请先登录再写评论。