Schema not showing while connecting to DB2 on Mainframe

Completed

Hi,


I am not seeing any schema details while connecting to the DB2 on Mainframe. The "Test connection" is passing however I am not able to see any schema details showing . See attached snapshots. Can you please let me know how to get this resolved. I am able to connect to an Oracle database without any issues.


Below is the errors I am getting while trying to Synchronize:

Error 1: The connection pool is not connected yet or may be is disconnecting.

I also see this error while I try to execute some SQL command


Error 1: [08003][-4470] [jcc][10335][10366][4.7.85] Invalid operation: Connection is closed. ERRORCODE=-4470, SQLSTATE=08003

 

Below are the version details and is installed on Windows 7 SP1 (2014 v2) machine

DataGrip 2017.1.4
Build #DB-171.4694.3, built on May 16, 2017
Licensed to DataGrip Evaluator
Expiration date: July 19, 2017
JRE: 1.8.0_112-release-736-b21 amd64
JVM: OpenJDK 64-Bit Server VM by JetBrains s.r.o
Windows 7 6.1

 Below is the screenshot of what I see

 

 

4 comments
Comment actions Permalink

Below is the screenshot of what I see .

 

0
Comment actions Permalink

Hi,

Could you click on Schemas... and take another screenshot?

E.g.:

Thank you.

0
Comment actions Permalink

I connected using the DB2 Connect JDBC driver and was able to see the schema details. This issue has been resolved. Below is the driver setting used.

 

 

2
Comment actions Permalink

It's worked for me. Thanks for sharing.

0

Please sign in to leave a comment.