Preference Panel wont appear

When I click preferences on the menu, nothing happens.  I cant set any preferences.

help!
-rod

8 comments
Comment actions Permalink

Could you please describe your environment? Do you use OpenJDK? It has know issues.

Regards,
Oleg

0
Comment actions Permalink

I am experiencing the exact same issue. Neither Preferences or Settings appear after they are selected in the menus.

Environment: OS X 10.5.7

Java(TM) 2 Runtime Environment, Standard Edition (build 1.5.0_16-b06-284)
Java HotSpot(TM) Client VM (build 1.5.0_16-133, mixed mode, sharing)


Latest RubyMine Build 907.

I tried clearing out ~/Library/Application Support/RubyMine and restarting but that didnt work.

thanks


0
Comment actions Permalink

Same problem.

Ubuntu Linux. Intellij 8.1.2 with latest ruby plugin.

java version "1.6.0_11"
Java(TM) SE Runtime Environment (build 1.6.0_11-b03)
Java HotSpot(TM) Client VM (build 11.0-b16, mixed mode, sharing)

I also notice this in the console after closing Intellij.




***********************************************************************************************
***                        M E M O R Y    L E A K S   D E T E C T E D                       ***
***********************************************************************************************
***                                                                                         ***
***   The following objects were not disposed:
***   com.intellij.ui.tabs.impl.JBTabsImpl[,0,0,0x0,invalid,alignmentX=0.0,alignmentY=0.0,border=,flags=16777216,maximumSize=,minimumSize=,preferredSize=] of class class com.intellij.ui.tabs.impl.JBTabsImpl
***   com.intellij.openapi.roots.impl.RootModelImpl$1@194807c of class class com.intellij.openapi.roots.impl.RootModelImpl$1
***   com.intellij.openapi.roots.impl.RootModelImpl$1@d3257c of class class com.intellij.openapi.roots.impl.RootModelImpl$1
***   com.intellij.openapi.roots.impl.RootModelImpl$1@fa2475 of class class com.intellij.openapi.roots.impl.RootModelImpl$1
***   org.jetbrains.plugins.ruby.gem.ui.GemManagerPanel@a5032e of class class org.jetbrains.plugins.ruby.gem.ui.GemManagerPanel
***   com.intellij.ui.tabs.impl.JBTabsImpl[,0,0,0x0,invalid,alignmentX=0.0,alignmentY=0.0,border=,flags=16777216,maximumSize=,minimumSize=,preferredSize=] of class class com.intellij.ui.tabs.impl.JBTabsImpl
***   org.jetbrains.plugins.ruby.gem.ui.GemManagerPanel@1b208f8 of class class org.jetbrains.plugins.ruby.gem.ui.GemManagerPanel
***   com.intellij.openapi.roots.impl.RootModelImpl$1@16dfb21 of class class com.intellij.openapi.roots.impl.RootModelImpl$1
***                                                                                         ***
***********************************************************************************************

0
Comment actions Permalink

Hello guys,

Could you please attach RubyMine logs that can be found in ~/.RubyMine10/system/log

Regards,
Oleg

0
Comment actions Permalink

I dont have a ~/.RubyMine directory. Where else could the logs be stored? I have been watching the Console and it the logs that it tracks but nothing has popped up there.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
OS X 10.5.7

java version "1.5.0_16"
Java(TM) 2 Runtime Environment, Standard Edition (build 1.5.0_16-b06-284)
Java HotSpot(TM) Client VM (build 1.5.0_16-133, mixed mode, sharing)



0
Comment actions Permalink

Logs are stored in ~/Libraries/Caches/RubyMine/log on Mac OSX.

Regards,
Oleg

0
Comment actions Permalink

Ok, my idea.log is attached. There is a directory titled "threadDumps-20090521-073932-907" but its empty.



Attachment(s):
idea.log
0
Comment actions Permalink

Hello Cody,

This issue is fixed in RubyMine 1.1 which will be released very soon.

I am experiencing the exact same issue. Neither Preferences or
Settings appear after they are selected in the menus.

Environment: OS X 10.5.7

Java(TM) 2 Runtime Environment, Standard Edition (build
1.5.0_16-b06-284) Java HotSpot(TM) Client VM (build 1.5.0_16-133,
mixed mode, sharing)

Latest RubyMine Build 907.

I tried clearing out ~/Library/Application Support/RubyMine and
restarting but that didnt work.

thanks

---
Original message URL:
http://www.jetbrains.net/devnet/message/5238508#5238508

--
Dmitry Jemerov
Development Lead
JetBrains, Inc.
http://www.jetbrains.com/
"Develop with Pleasure!"


0

Please sign in to leave a comment.