6 comments
Comment actions Permalink

Hi there,

Please check idea.log for possible hints (e.g. error messages/exceptions etc) -- on Windows 7 such file is located in C:\Users\USERNAME\.WebIde50\system\log  , for other OS check http://devnet.jetbrains.net/docs/DOC-181

0
Comment actions Permalink

OS Win7
This file is not created
w.jpg



And I'm sorry I made a mistake and sent in response abuse.
Tell me who to write about my mistake?

0
Comment actions Permalink

So ... the folder C:\Users\USERNAME\.WebIde50\system\ is completely empty? If so:

  • Please check access permissions for this folder
  • Try deleting whole C:\Users\USERNAME\.WebIde50 folder and launch PhpStorm again -- it should recreate all folders (back it up first, if desired, especially config one if you have already configured your IDE)
  • Maybe it is interference from antivirus or backup program (there were messages that Acronis Non-Stop backup can cause some issues -- unfortunately do not remember the details)

And I'm sorry I made a mistake and sent in response abuse.
Tell me who to write about my mistake?

I have no clue what you are talking about. Maybe use Russian to explain (based on screenshot your Total Commander uses Russian interface)

0
Comment actions Permalink

1) Access available.
2) Delete the folder.WebIde50 run JetBrains PhpStorm 5.0.4 folder C:\Users\Inviseble_Demon\.WebIde50\system\empty
3) Switch off the antivirus. Nothing has changed.
4) Run from the administrator. Nothing has changed
5) System Restore was not done.

0
Comment actions Permalink

The only other thing that I can suggest is to do a global search for idea.log file - maybe it is configured to use another storage location.

Other than that -- no ideas. Maybe worth submitting new ticket to the Issue Tracker

0
Comment actions Permalink

complete reinstallation did not help.
Thank you, maybe just change OS .....

0

Please sign in to leave a comment.